loading1
loading2

Reñihué Guest House

DESCRIPTION

It was an old stable located in the Fundo Reñihué, in the Pumalín National Park, which was transformed into a guest house to receive visitors. The remodeling consisted mainly of rearranging some interior structural elements according to the new distribution, closing the originally open sector and where the horses were kept. What was the second floor loft was enabled to be used as a bedroom.

It also took advantage of improving the insulation and facilities of the house in general.

OWNER

Agrícola & Forestal Reñihué Ltda.

CONSTRUCTION YEAR

2000.

PURPOSE

Residential.

LOCATION

Fundo Reñihué, Chaitén.

AREA

160 m2.

ARCHITECTS

Francisco Morandé Ruiz-Tagle & Douglas R. Tompkins.

BUILDER

Constructora Chiloé Ltda..

en_GBEnglish (UK)