loading1
loading2

Los Zorros House

DESCRIPTION

It is about the remodeling of an old house existing in the ranch, with 1 floor, and that houses a central area for living-dining room, kitchen, and 3 bedrooms, destined to house workers from the Patagonia National Park.

All the existing walls and openings were maintained, the roof was rebuilt, and much of the interior of the building was redone.

A small neighboring building was also built for parking and a woodshed.

OWNER

Conservación Patagónica Chile S.A.

CONSTRUCTION YEAR

2014.

PURPOSE

Residential.

LOCATION

Patagonia National Park, Cochrane, Aysén.

AREA

138 m2.

ARCHITECTS

Francisco Morandé Ruiz-Tagle & Douglas R. Tompkins.

COLLABORATORS

María Jesús May & Marian Müller.

BUILDER

Constructora Meza & Cía Ltda.

en_GBEnglish (UK)